Hybride kitten en lijmen

Met hybride kitten en lijmen focust Den Braven zich op gesilyleerde urethaan en gesilyleerde polyether. Gesilyleerde urethaan hybrides zijn ontwikkeld om de eigenschappen van conventionele producten te verlengen.

Gesilyleerde polyether hybrides bieden een hoge viscositeit, lagere temperatuur overdracht bij glas, flexibiliteit in een breder temperatuur bereik en een minimale geur. In het algemeen zijn hybrides vrij van isocyanaten, oplosmiddelen en siliconen.


Vandaag de dag worden polyurethaan en siliconen gezien als de "high performance producten". Ze hebben een significante hechting en zijn in staat door hun flexibel karakter duurzaam beweging op te nemen. Maar ook deze “high performance producten” hebben zo hun beperkingen en nadelen. De hybride afdichtingsmiddelen van Den Braven zijn eigenlijk de "New High Performance Products". Den Braven heeft met de ontwikkeling van de huidige portefeuille hybridenkitten en lijmen de voordelen weten te behouden en de nadelen van de "oude high performance" producten te elimineren.


Den Braven 's generatie nieuwe high performance kitten en lijmen zijn hybride gebaseerd. Hybriden polymeren beschikken over een betere weersbestendigheid dan conventionele polyurethaankitten, maar dan zonder de geur- en overschilderbaarheid problemen van conventionele siliconen. Den Braven 's generatie nieuwe high performance kit zorgt voor een betere hechting, slijtvastheid en betere verwerkbaarheid bij lagere temperaturen dan siliconen. Den Braven 's generatie nieuwe high performance lijmen en kitten zijn ook isocyanaat en oplosmiddelvrij.


Verfijnd zoeken